Chiar daca vremea nu va permite inca sa iesiti la iarba verde, va puteti rasfata acasa cu frigarui delicioase.
Combinati toate ingredientele pentru marinata si lasati in ea carnea de vita cam o ora.
Odata marinata carnea, preparati-o intr-o tigaie grill si lasati-o deoparte pana gatiti si cartofii.
Preincalziti cuptorul la 180 de grade.
Intr-un castron suficient de mare, stropiti cubuletele de cartofi cu ulei de masline, astfel incat sa fie unse peste tot.
Dizolvati sarea in zeama de lamaie si puneti peste cartofi.
Amestecati bine.
Puneti cartofii intr-o tava de cuptor si coaceti 30 de minute sau pana ce cartofii incep sa se rumeneasca deasupra.
Dupa ce sunt gata, infigeti pe frigarui de lemn sau metal friptura de vita si cartofii, alternativ.
Cartofii ramasi ii serviti ca garnitura, alaturi de salata preferata (de ex. rucola)
Foto: Flickr
Pofta buna!