Seamana cu un crumble de caise, dar are mai putin topping...
Fiecare portie are numai 80 de calorii!
Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius.
Ungeti cu unt 4 forme ramekin cu capacitatea de aprox. 200 ml.
Scoateti samburii caiselor si taiati-le in 4, dupa care asezati sferturile in forme, folosind cate 2 caise per forma (3, daca sunt caise mici).
Daca e nevoie, puteti face si felii mai micute, cu care sa umpleti spatiile goale din forme.
Amestecati migdalele tocate cu zaharul brun, firimiturile, untul si nucsoara.
Distribuiti cate o lingura din acest topping peste caisele din fiecare vas.
Puneti formele ramekin intr-o tava de copt si coaceti 15-20 minute pana ce se rumeneste usor toppingul si caisele incep sa "bolboroseasca".
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca minim 20 de minute inainte de a servi.
Foto: Flickr
Pofta buna!