Site coolinaria.ro

Piept de curcan in sos de rosii


Serviti acest preparat cu lipie calda, salata si iaurt.

Piept de curcan in sos de rosii

Ingrediente:
  • 4 buc. piept de curcan
  • 60 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 ardei iute tocat
  • 1 ciorchine rosii cherry
  • 1/2 legatura coriandru proaspat, tocat
  • 60 ml pasta de tomate
  • 1 lingurita boia de ardei
Mod de preparare:
Amestecati uleiul de masline cu usturoiul si ardeiul iute pentru a crea o marinata.
Ungeti pieptul de curcan cu acest amestec si lasati la marinat peste noapte.
Puneti carnea intr-o tava de cuptor.
Amestecati coriandrul cu pasta de tomate si boia de ardei, adaugati putina marinata peste acest mix si amestecati bine.
Ungeti pieptul de curcan cu sosul obtinut astfel.
Puneti rosiile cherry de jur imprejurul carnii in tava.
Coaceti la 200 grade Celsius timp de 30 de minute.
Lasati sa se raceasca putin si serviti.

Foto: Flickr


Pofta buna!