Site coolinaria.ro

Bomboane de ciocolata cu zmeura


Bomboanele de ciocolata se pot prepara si in casa, iar avantajul este ca, desi in comert sunt disponibile foarte multe sortimente, acasa chiar le puteti umple cu ce doriti.

Bomboane de ciocolata cu zmeura

Ingrediente:
  • 130 gr ciocolata, rupta in bucatele
  • 80 gr gem de zmeura
Mod de preparare:
Reteta este pentru 10-12 bomboane, in functie de dimensiunea formei folosite.
Topiti ciocolata la baie de aburi.
Cu o pensula mica, ungeti cu ciocolata topita formele pentru bomboane. E preferabil sa folositi forme de silicon.
Puneti forma in congelator 10 minute, sa se intareasca ciocolata.
Scoateti forma din congelator si puneti gem de zmeura in fiecare "coaja" formata.
Ungeti cu un strat de ciocolata, ca sa "sigilati" bomboanele.
Puneti 10 minute in congelator sa se intareasca ciocolata.
Apoi, scoateti bomboanele din forma si le puteti deja servi.

Foto: Flickr


Pofta buna!