O cina consistenta si gata destul de repede, perfecta pentru serile din cursul saptamanii, cand nu aveti la dispozitie prea mult timp pentru gatit.
Incingeti uleiul intr-o tigaie la foc mediu.
Adaugati ceapa si sotati 5 minute, apoi adaugati usturoiul si sotati inca 5 minute.
Adaugati rosiile (nescurse) si vinul, aduceti la fierbere, micsorati flacara si lasati sa fiarba inabusit 5 minute.
Adaugati porumbul, pastaile si carnatii.
Asezonati cu sare si piper, dupa gust.
Aduceti la fierbere, apoi micsorati flacara, acoperiti si lasati sa fiarba inabusit 10-12 minute, amestecand pe la jumatatea timpului de gatit.
Luati capacul si adauagti condimentele uscate, plus sare si piper, daca mai e nevoie.
Aduceti la fierbere si lasati sa scada pana la nivelul dorit, 5-10 minute.
Luati de pe foc si lasati sa se odihneasca 5 minute inainte de a servi.
Foto: Flickr
Pofta buna!