Site coolinaria.ro

Chiftelute italienesti


Serviti aceste chiftelute cu paste sau alta garnitura preferata.

Chiftelute italienesti

Ingrediente:
  • 450 gr carne tocata
  • mustar, sare si piper
  • 3-4 ardei iuti tocati
  • masline, dupa gust, taiate rondele
  • 2 ardei grasi, cubulete
  • supa de rosii instant (praf)
  • smantana
  • 120 gr mozzarella rasa
Mod de preparare:
Modelati 11 chiftelute din carnea tocata condimentata cu mustar, sare si piper.
Amestecati plicul de supa instant cu smantana in loc de apa (respectati cantitatea de pe ambalaj).
Puneti chiftelutele si legumele (ardei iute, masline, ardei gras) intr-o tava de cuptor.
Turnati deasupra sosul preparat din rosii cu smantana si adaugati mozzarella rasa.
Puneti tava in cuptor si coaceti 30 de minute la 200 grade Celsius.

Foto: Flickr


Pofta buna!