Cantitatile date sunt pentru 12 briose aperitiv cu spanac, branza feta si ardei capia copti.
Daca tava pentru briose pe care o aveti nu este o forma de silicon, va trebui sa ungeti in prealabil cu putin ulei vegetal.
Formele de silicon sunt antiaderente si acest pas nu este necesar.
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Intr-un castron mediu, amestecati cu telul ingredientele uscate: faina, zahar, praf de copt, paprika si sare.
Intr-un castron mare, bateti ouale cu laptele si uleiul.
Adaugati ingredientele uscate si amestecati putin sa se omogenizeze.
Adaugati spanacul, branza feta si ardeii copti maruntiti.
Incorporati uniform si impartiti aluatul in formele de briose (umplute pana sus).
Coaceti 25-28 de minute, pana ce briosele trec testul cu scobitoarea.
Lasati 5 minute sa se raceasca putin, dupa care le scoateti din forma si le lasati sa se raceasca de tot pe un gratar.
Foto: Flickr
Pofta buna!