Site coolinaria.ro

Jeleu cu portocale


Cand musafirii vin in vizita si nu ai timp sau chef sa prepari ceva la cuptor, iata o reteta de jeleu de portocale foarte racoros cu care ii vei putea surprinde placut.

Jeleu cu portocale

Ingrediente:
  • 20g gelatina
  • o jumatate de pahar de suc de portocale
  • 2 lingurite coaja de portocala
  • 1 pahar zahar tos
  • 1 pahar apa calda
  • 2 linguri apa rece
Mod de preparare:
Tine gelatina in apa rece pentru 30 de minute, apoi dizolv-o in apa colocotita in care ai adaugat cele 2 lingurite de coaja rasa de portocala. Adauga zaharul si sucul de portocale si amesteca. Pune aceasta compozitie in forme sau in farfurioare adanci stropite cu apa. Da-le la frigider pentru 2 ore.

Poti orna cu frisca sau le poti servi ca atare.


Pofta buna!