Cantitatile date sunt pentru 4 sandvisuri, numai bune de servit la micul dejun. Sunt gata in numai 20 de minute!
Intr-un castron mare, bateti ouale cu smantana si 2 linguri de ceapa verde.
topiti untul intr-o tigaie adanca antiaderenta, la foc mic spre mediu.
Adaugati ouale batute si asezonati cu sare si piper.
Gatiti, razuind din cand in cand cu o spatul termorezistenta fundul tigaii, pana obtineti o omleta aproape asezata, aprox. 3-4 minute.
Lasati deoparte.
Puneti cate 2 felii de paine pe fiecare farfurie.
Puneti bucatile de avocado intr-un castron si zdrobiti-le cu furculita.
Asezonati cu zeama de lamaie, sare si piper.
Intindeti pasta de avocado obtinuta pe fiecare felie de paine.
Cu o lingura puneti parti de omleta peste avocado, dupa care adaugati somonul feliat.
Ornati cu ceapa verde ramasa si asezonati cu piper, dupa gust.
Pofta buna!