Site coolinaria.ro

Platou din fructe de mare cu biban


Reteta italiana "Platou din fructe de mare cu biban" a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti.

Platou din fructe de mare cu biban

Ingrediente:
  • 200 gr file de peste (lup de mare / biban de mare)
  • amestec din fructe de mare (midii, creveti curatati si scoici verzi)
  • sos de rosii
  • rosii cherry
  • chili
  • masline kalamata
  • busuioc
  • coriandru
  • lime
  • vin alb sec
Mod de preparare:
Fileul de peste se prajeste cate 2 minute pe fiecare parte si se scoate pe o farfurie.
Crevetii se curata, iar lamaia verde (lime) se taie in sferturi.
Apoi, amestecul de fructe de mare se caleste in unt impreuna cu maslinele, rosiile cherry si condimentele.
Se stinge cu vin alb sec.
Se adauga fileul de peste si sos de rosii.


Pofta buna!