Biscuiti cu musli
Serviti acesti biscuiti cu musli alaturi de o ceasca de cafea la micul dejun sau cu o cana de ceai pe post de gustare intre mese.
Ingrediente:
- 190 gr faina de migdale
- 1/2 lingurita sare de mare
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 30 gr merisoare uscate
- 50 gr caise uscate, taiate bucatele de 5-6 mm
- 35 gr seminte de floarea-soarelui (miez)
- 40 gr seminte de susan
- 25 gr fistic, tocat grosier
- 1 ou mare (ouale mici sau medii nu sunt suficiente pentru a inchega aluatul)
- 30 ml sirop de agave sau miere
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Intr-un castron mare, amestecati faina de migdale cu sarea si bicarbonatul de sodiu.
Adaugati fructele uscate, semintele si fisticul si amestecati.
Intr-un castronel, bateti oul cu sirop de agave (sau miere).
Adaugati peste mixul de ingrediente uscate si amestecati.
Framantati aluatul si dati-i forma patrata, de 2 cm grosime (aprox. 16 x 16 cm).
Taiati aluatul in 16 patrate (vor avea latura de aprox. 4 cm).
Coaceti 10-12 minute intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Foto: Flickr
Pofta buna!