Site coolinaria.ro

Involtini di pollo a la romana


Aceasta reteta italiana a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti.

Involtini di pollo a la romana

Ingrediente:
  • piept de pui
  • prosciutto
  • branza topita
  • cascaval
  • mozzarella
  • vin alb sec
  • salvie
  • rozmarin
  • unt
  • ulei
  • tagliatelle
  • rosii cherry
  • busuioc
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui in doua bucati si se elimina oasele si pielita.
Fiecare bucata de piept se bate pana se subtiaza si se umple cu branza topita, cascaval si mozzarella.
Fiecare fasie de piept de pui se ruleaza si se inveleste in prosciutto.
Se prajesc rulourile in ulei pana se rumenesc, apoi se mai prajesc putin in unt.
Intre timp, se fierb pastele in apa cu sare si se pun intr-o tigaie cu unt, rozmarin si busuioc, stingandu-se cu vin alb.


Secretul bucatarului
Ca rulourile sa se prepare mai repede, fara a fi crude in interior, se invelesc in folie de aluminiu si se fierb, inainte de a fi prajite.


Pofta buna!