Putem condimenta mancarea de post clasica, apeland la influente asiatice.
Fierbeti cartofii in coaja, pana sunt aproape facuti.
Scurgeti cartofii, lasati-i sa se raceasca, dupa care ii curatati.
Incingeti uleiul intr-o tigaie la foc mediu spre tare.
Adaugati semintele de schinduf si, dupa ce se rumenesc semintele, puneti si ceapa tocata in tigaie.
Lasati pe foc pana se rumeneste usor ceapa.
Adaugati iaurtul si amestecati.
Adaugati pasta de ghimbir, pasta de usturoi, pudra de ardei iute, garam masala, coriandrul si curcuma.
Amestecati cateva secunde.
Adaugati cubuletele de rosie si gatiti la foc mediu cateva minute.
Asezonati cu sare, dupa gust.
Adaugati 375 ml de apa si aduceti la fierbere.
Adaugati cartofii si gatiti 8-10 minute la foc mic.
Foto: Flickr
Pofta buna!