Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Feliati subtire un catel de usturoi si zdrobiti-i pe ceilalti doi.
Impanati pulpele de miel cu cateva feliute de usturoi.
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si rumeniti bine pulpele pe toate partile.
Scoateti-le deoparte.
Adaugati ceapa in tigaie si sotati-o pana se rumeneste, 4-5 minute.
Apoi, adaugati chimen, coriandru, ardei iute, zahar, turmeric si ghimbir si amestecati.
Mai lasati pe foc 3-4 minute.
Adaugati rosiile, laptele de cocos si sosul de peste.
Adaugati zeama de lamaie si asezonati cu sare si piper.
Lasati sosul sa fiarba inabusit 10 minute.
Puneti pulpele de miel in sosul preparat, intr-o tava de cuptor.
Acoperiti si dati la cuptor 2 ore si jumatate sau pana ce se fragezeste foarte bine carnea si se desprinde usor de pe os.
In ultimele 10 minute, adaugati spanacul tocat si amestecati.
Serviti cu orez simplu.
Foto: Flickr
Pofta buna!