Cantitatile date sunt pentru 2 portii de aperitiv de sezon, dar le puteti servi si pe post de garnitura.
Fierbeti apa cu sare intr-o oala si adaugati frunzele de papadie spalate.
Opariti-le 2 minute, dupa care scoateti-le cu un cleste si puneti-le in baie de gheata, sa se opreasca din gatit.
Dupa 3-4 minute, scoateti-le pe un prosop absorbant si tamponati-le usor.
Incingeti uleiul de masline la foc mediu spre tare pana sfaraie.
Adaugati frunzele, usturoiul si fulgi de ardei iute, dupa gust.
Sotati pana se incalzesc verdeturile, 2-3 minute.
Luati de pe foc si asezonati cu sare si piper.
Stropiti feliile de paine prajita cu uleiul din tigaie si puneti deasupra verdeturile sotate.
Presarati parmezan si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!