Site coolinaria.ro

Sorbet Bloody Mary


Ne pregatim de vara cu o inghetata delicioasa de rosii cu votca, care se poate prepara si fara aparat special, cu putina rabdare.

Sorbet Bloody Mary

Ingrediente:
  • 600 gr rosii
  • 200 gr zahar
  • 250 ml apa
  • 15 ml sos Worcestershire
  • 7-8 ml sos picant
  • 3-4 gr busuioc proaspat, tocat fin
  • piper negru proaspat macinat
  • zeama de la 1 lime
  • 60 ml vodka
Mod de preparare:
Opariti rosiile, decojiti-le si taiati-le cubulete.
Puneti apa cu zahar pe foc si aduceti la fierbere sa se dizolve zaharul.
Adaugati cele 2 sosuri, busuioc, piper si zeama de lime, amestecati si luati de pe foc.
Adaugati vodka, amestecati si turnati lichidul obtinut intr-un blender impreuna cu bucatile de rosii.
Pasati pana obtineti o consistenta omogena.
Procesati amestecul intr-un aparat de inghetata, conform indicatiilor aparatului, sau puneti intr-un recipient in congelator si amestecati din 2 in 2 ore.

Foto: Flickr


Pofta buna!