Sorbet Bloody Mary
Ne pregatim de vara cu o inghetata delicioasa de rosii cu votca, care se poate prepara si fara aparat special, cu putina rabdare.
Ingrediente:
- 600 gr rosii
- 200 gr zahar
- 250 ml apa
- 15 ml sos Worcestershire
- 7-8 ml sos picant
- 3-4 gr busuioc proaspat, tocat fin
- piper negru proaspat macinat
- zeama de la 1 lime
- 60 ml vodka
Mod de preparare:
Opariti rosiile, decojiti-le si taiati-le cubulete.
Puneti apa cu zahar pe foc si aduceti la fierbere sa se dizolve zaharul.
Adaugati cele 2 sosuri, busuioc, piper si zeama de lime, amestecati si luati de pe foc.
Adaugati vodka, amestecati si turnati lichidul obtinut intr-un blender impreuna cu bucatile de rosii.
Pasati pana obtineti o consistenta omogena.
Procesati amestecul intr-un aparat de inghetata, conform indicatiilor aparatului, sau puneti intr-un recipient in congelator si amestecati din 2 in 2 ore.
Foto: Flickr
Pofta buna!