Preparati mini-clafoutis cu ciocolata in vase individuale, spre deliciul tuturor!
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Bateti un ou cu o lingura de zahar si adaugati laptele.
Adaugati o lingura de faina cernuta si lasati deoparte.
Topiti untul cu ciocolata la aburi sau la microunde.
Bateti celalalt ou cu restul zaharului.
Adaugati faina ramasa si amidonul de porumb si amestecati bine.
Adaugati untul cu ciocolata topita si omogenizati.
Adaugati oul batut cu lapte si mixati bine.
Ungeti 4 forme mici ramekin.
Scoateti samburii cireselor si asezati-le pe fundul formelor.
Turnati deasupra parti egale din aluatul cremos si dati la cuptor 20 de minute.
Scoateti prajiturile din cuptor si lasati-le sa se raceasca.
Inainte de a le servi, pudrati cu zahar.
Foto: Flickr
Pofta buna!