Schimbati aroma clasica a supei crema de broccoli cu ardei iute si portocala, presarand la final cativa fulgi de migdale prajiti.
Aduceti supa la fierbere si adaugati bucatile de cartof.
Micsorati flacara si lasati sa fiarba inabusit.
Sotati ceapa intr-o tigaie cu putin ulei, asezonata cu sare si piper, pana se inmoaie.
Adaugati usturoi si ardei iute si amestecati.
Lasati la foc mic pana se inmoaie.
Adaugati coaja rasa si zeama de portocala.
Lasati zeama sa scada pana la consistenta unui sos lipicios si luati de pe foc.
Dupa ce fierbe cartoful, adaugati in oala broccoli si gatiti pana incepe sa se inmoaie.
Puneti cate o lingura de supa in tigaia cu sos, pentru a-l mai dilua putin.
Puneti sosul, cartoful si broccoli in robotul de bucatarie, cu mare parte din supa.
Pasati pana obtineti o crema fina.
Mai adaugati supa daca e necesar, pana obtineti consistenta dorita.
Sugestie: Presarati fulgi de migdale prajiti in fiecare bol de supa inainte de a servi.
Foto: Flickr
Pofta buna!