Site coolinaria.ro

Muschi de vita cu sos de alune


Puteti inlocui alunele de padure cu migdale. Cantitatile date sunt pentru 2 portii.

Muschi de vita cu sos de alune

Ingrediente:
  • ulei de masline
  • 420 gr muschi de vita feliat subtire
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 5 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 rosii, tocate
  • 100 gr alune de padure, macinate grosier
  • 100 ml vin alb sec
  • 120 ml smantana
Mod de preparare:
Asezonati carnea din belsug cu sare si piper.
Incingeti putin ulei intr-o tigaie si sotati feliile de carne pana se patrund. Scoateti-le din tigaie si lasati-le deoparte.
Adaugati ceapa si usturoiul si lasati pe foc pana devin aurii.
Adaugati rosiile, alunele si vinul alb si lasati sa fiarba 15 minute.
Puneti carnea inapoi in tigaie, adaugati smantana, incalziti si serviti.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!