Spre deosebire de modul in care se prepara gulasul unguresc, in Cehia sosul se ingroasa cu faina.
Serviti cu garnitura de piure si salata verde.
Topiti untul intr-o craticioara.
Adaugati cubuletele de carne si prajiti-le pana se rumenesc usor.
Asezonati cu sare, piper si chimen.
Micsorati flacara, acoperiti si mai lasati pe foc 7 minute.
Adaugati ceapa si morcovul si gatiti 2 minute, amestecand din cand in cand.
Adaugati jumatate din cantitatea de supa si aduceti la fierbere.
Micsorati flacara, acoperiti si lasati sa fiarba inabusit o ora sau pana se inmoaie carnea.
Luati capacul, mariti flacara si lasati sa se evapore aproape toata supa.
Adaugati faina si amestecati.
Adaugati patrunjelul si supa fierbinte ramasa.
Aduceti la fierbere si mai lasati sa fiarba inabusit 10 minute.
Foto: Cookipedia/i>
Pofta buna!