Preincalziti cuptorul la 180 grade si ungeti o forma de tarta de aprox. 29 cm diametru.
Amestecati toate ingredientele pentru aluat si framantati pana se omogenizeaza.
Turtiti bila de aluat si dati la rece 30 de minute.
Intindeti aluatul si asezati-l in forma de tarta, apasandu-l usor inclusiv pe margini (peretii formei).
Intepati din loc in loc cu furculita si coaceti in orb 25 de minute pana se rumeneste.
Cand e aproape gata aluatul, incepeti sa preparati umplutura.
Topiti untul si adaugati cele 2 tipuri de zahar, cacao, smantana si lapte.
Amestecati pe foc pana ajunge aproape de fierbere.
Luati de pe foc si adaugati pudra espresso. Amestecati.
Dupa ce s-a copt aluatul, adaugati oul batut in crema de ciocolata si amestecati.
Intindeti aceasta umplutura peste aluat.
Puneti inapoi in cuptorul oprit, dar cald inca si lasati 10 minute sa se aseze.
Serviti tarta calduta sau la temperatura camerei.
Foto: Flickr
Pofta buna!