O idee grozava pentru o cina usoara, care are avantajul ca se poate servi si rece.
Aduceti supa la fierbere.
Asezati pieptul de pui intr-un singur strat in oala cu supa si readuceti la fierbere.
Acoperiti cu capac si gatiti 15 minute, pana cand se patrunde puiul.
Scurgeti si lasati sa se raceasca.
Taiati pieptul de pui cubulete.
Intre timp, gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet, cu 1/2 lingurita sare.
Scurgeti si pastrati-le la cald.
Intr-un castron mare, amestecati puiul cu pastele gatite, mazarea gatita, cubuletele de ardei, zeama si bucatile de grepfrut.
Intr-un castron mic, amestecati bine: ulei, otet, usturoi, chimen, sare si piper.
Turnati acest dressing in castronul de paste cu pui si amestecati usor.
Serviti imediat sau pastrati la rece.
Foto: Flickr
Pofta buna!