Site coolinaria.ro

Garnitura de morcovi cu mere


Serviti friptura si pestele alaturi de o garnitura de morcovi cu ceapa si mere!

Garnitura de morcovi cu mere

Ingrediente:
  • Pentru 4 portii:
  • 500 gr morcovi, curatati si taiati julienne
  • un praf de zahar
  • 2 cepe, curatate si taiate cubulete
  • ulei
  • 250 gr mere, curatate si feliate
  • sare si piper
  • zeama de lamaie
Mod de preparare:
Fierbeti morcovii pana se inmoaie, in apa cu putin zahar, cat sa-i acopere.
Intre timp, prajiti ceapa in ulei, pana se rumeneste.
Peste ceapa din tigaie, adaugati merele, morcovii si o parte din apa in care au fiert acestia (nu multa, pentru ca isi mai lasa zeama si merele).
Gatiti pana se inmoaie toate ingredientele.
Asezonati cu sare si piper si stropiti cu zeama de lamaie.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!