Site coolinaria.ro

Moelleux au chocolat cu cocos


Testati aceasta reteta si cu ciocolata alba. Daca doriti sa obtineti efect de sufleu, mai adaugati un ou in compozitie si prelungiti timpul de coacere cu inca aprox. 10 minute.

Moelleux au chocolat cu cocos

Ingrediente:
  • 2 oua
  • 100 gr zahar extra-fin
  • 160 gr nuca de cocos rasa
  • 8 patratele de ciocolata neagra
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Ungeti interiorul formelor de inox cu unt, tapetati-le cu faina si asezati-le intr-o tava de copt.
Amestecati zaharul cu nuca de cocos rasa si ouale.
Turnati acest amestec in formele de inox, pana la jumatatea inaltimii formelor.
Puneti cate 2 patratele de ciocolata in fiecare forma si acoperiti cu restul compozitiei.
Apasati usor compozitia in forme si dati la cuptor 10-15 minute.
Lasati sa se mai raceasca inainte de a scoate desertul din forme – cercurile din inox sunt foarte fierbinti cand le scoateti din cuptor.


Pofta buna!