Ardei cu branza si bacon
Recomandare pentru aperitiv: barcute de ardei capia umplute cu branza, invelite in bacon si date la cuptor.
Ingrediente:
- 5-6 ardei capia
- 200 gr crema de branza
- 1 lingurita patrunjel tocat
- 10-12 fasii bacon afumat
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Taiati ardeii capia pe lungime, cu tot cu coada si incercati sa o pastrati prinsa de ardei.
Indepartati semintele.
Amestecati crema de branza cu patrunjelul tocat si umpleti jumatatile de ardei.
Inveliti fiecare jumatate de ardei intr-o fasie de bacon si prindeti-o cu scobitori.
Puneti ardeii intr-o tava de copt si dati la cuptor pana se gateste bine baconul.
SFATUL BUCATARULUI:
Incercati aceasta reteta si cu branza de capra sau mascarpone.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!