Puteti incerca aceasta reteta si cu branzeturi mai exotice, precum Camembert sau Roquefort.
Coaceti cartofii la 180 grade Celsius o ora, sau pana sa se patrund. Lasati sa se raceasca pentru a-i putea manevra.
Curatati cartofii si zdrobiti-i intr-un castron.
Adaugati branza, ceapa verde, untul, 1 ou, patrunjel, sare si piper si amestecati.
Framantati amestecul pana se omogenizeaza.
Puneti firimiturile (nu pesmet!) pe o farfurie si amestecati-le cu semintele de susan.
Modelati crochete de marimea unei mingi de golf si rulati-le apoi intre palme ca pe niste carnaciori.
Dati crochetele prin faina, apoi prin ou batut si apoi prin firimituri.
Dati la rece 30 de minute si preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Puneti crochetele intr-o tava anti-aderenta si coaceti 35 de minute sau pana se rumenesc.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!