Caise umplute cu ton
Compotul de caise va ajuta sa preparati acest aperitiv deosebit in orice sezon!
Ingrediente:
- Pentru aprox. 20 aperitive:
- 2 borcane compot de caise
- 1 conserva ton in ulei (bucati)
- capere
- 2 oua fierte tari
- 1 lingura maioneza
- patrunjel
- sare si piper negru
Mod de preparare:
Scurgeti bine tonul.
Decojiti ouale fierte si taiati-le grosier.
Puneti tonul cu ouale in robotul de bucatarie si pulsati de cateva ori sa se amestece.
Mutati compozitia intr-un castron, adaugati patrunjel tocat si maioneza si amestecati bine.
Asezonati cu sare si piper.
Scoateti caisele din compot si taiati-le pe din doua.
Umpleti-le cu amestecul de ton, din belsug.
Ornati fiecare jumatate de caisa umpluta cu cateva capere.
Foto: Flickr
Pofta buna!