Site coolinaria.ro

Caise umplute cu ton


Compotul de caise va ajuta sa preparati acest aperitiv deosebit in orice sezon!

Caise umplute cu ton

Ingrediente:
  • Pentru aprox. 20 aperitive:
  • 2 borcane compot de caise
  • 1 conserva ton in ulei (bucati)
  • capere
  • 2 oua fierte tari
  • 1 lingura maioneza
  • patrunjel
  • sare si piper negru
Mod de preparare:
Scurgeti bine tonul.
Decojiti ouale fierte si taiati-le grosier.
Puneti tonul cu ouale in robotul de bucatarie si pulsati de cateva ori sa se amestece.
Mutati compozitia intr-un castron, adaugati patrunjel tocat si maioneza si amestecati bine.
Asezonati cu sare si piper.
Scoateti caisele din compot si taiati-le pe din doua.
Umpleti-le cu amestecul de ton, din belsug.
Ornati fiecare jumatate de caisa umpluta cu cateva capere.

Foto: Flickr


Pofta buna!