Cantitatile date sunt pentru 4 burgeri de casa deliciosi, gata imediat.
Impartiti carnea tocata in 4 si modelati burgeri.
Amestecati sarea cu piperul si boia de ardei si asezonati burgerii cu acest amestec.
Preparati-i intr-o tigaie de fonta.
Intre timp, amestecati supa condensata cu ciupercutele si sosul Worcestershire intr-o craticioara.
Aduceti la fierbere, micsorati flacara si lasati sa fiarba inabusit pana se fac burgerii.
Puneti cate o felie subtire de cascaval pe fiecare burger, adaugati cateva linguri de apa in tigaie si acoperiti cu capac.
Lasati sa se inabuse 30-60 de secunde, ca sa se topeasca branza.
Intindeti maioneza pe jumatate de chifla si asezati deasupra burgerul cu cascaval topit.
Puneti deasupra cateva linguri din sosul de ciuperci preparat si completati cu cealalta jumatate de chifla. Optional, o puteti unge si pe aceasta cu maioneza.
Foto: Flickr
Pofta buna!