Fursecurile de casa sunt o optiune excelenta de desert. Incercati si aceasta reteta aromata cu coaja de portocala!
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Amestecati faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea.
In alt castron, mixati untul cu cele 2 tipuri de zahar si coaja de portocala, pana obtineti o crema omogena, pufoasa.
Adaugati oul si, daca doriti, colorantul portocaliu. Mixati bine.
Adaugati amestecul de faina peste cel de unt si mixati pana se incorporeaza.
Intr-o tava de copt neunsa, puneti cate o lingura de aluat, la distanta de 2-3 cm intre ele.
Dati la cuptor 12-15 minute, sau pana se rumenesc fursecurile pe margini.
Lasati sa se raceasca in tava 3 minute.
Scoateti fursecurile din tava si lasati-le sa se raceasca de tot pe gratar.
Topiti ciocolata la microunde, amestecand din 30 in 30 de secunde.
Stropiti fursecurile reci cu ciocolata topita.
Pofta buna!