Serviti aceasta salata calda cu paine prajita.
Asezati un pat de salata pe un platou mare de servit, sau impartiti in 4 farfurii.
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu.
Adaugati bacon, ceapa si ardei si sotati, amestecand des, pana ce baconul devine crocant si ceapa se rumeneste, aprox. 10 minute.
Transferati amestecul intr-un castron cu o paleta cu gaurele, pentru a pastra grasimea in tigaie.
Mariti flacara si adaugati ficateii in tigaie.
Sotati pana se rumenesc pe exterior, dar raman usor roz in mijloc, aprox. 2-3 minute pe fiecare parte.
Luati tigaia de pe foc.
Puneti amestecul de bacon inapoi in tigaie si adaugati otet si mustar. Amestecati.
Asezonati dupa gust.
Asezati ficateii pe patul de salata si stropiti cu dressingul din tigaie.
Foto: Flickr
Pofta buna!