Site coolinaria.ro

Merluciu cu usturoi si migdale


Serviti pestele cu sos de ceapa, usturoi si migdale, alaturi de garnitura preferata: cartofi prajiti, piure sau legume sotate.

Merluciu cu usturoi si migdale

Ingrediente:
  • ulei de masline
  • 4 fileuri de merluciu, date prin faina condimentata
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 capatana de usturoi, tocat fin
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 12 migdale, decojite, tocate si prajite fara ulei
  • 1 ou fiert tare, tocat marunt
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 250 ml supa de legume
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si prajiti fileurile pe ambele parti.
Scoateti fileurile din tigaie si pastrati-le deoparte.
In aceeasi tigaie, prajiti ceapa pana se inmoaie, dupa care adaugati usturoiul tocat. Aveti grija sa nu se arda.
Adaugati celelalte ingrediente, amestecati si puneti pestele inapoi in tigaie.
Lasati sa fiarba inabusit, pana se patrunde pestele, aprox. 4-5 minute.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!