Acesti biscuiti sunt varianta de casa pentru Oreo, daca-i lipiti 2 cate 2 cu crema preferata.
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Tapetati 2 tavi cu hartie de copt. Lasati-le deoparte.
Intr-un bol mare, mixati untul cu zaharul, 5-7 minute.
Adaugati oul si esenta de vanilie si mixati 1 minut pana se incorporeaza.
Cerneti in acest amestec faina, cacao, bicarbonat de sodiu, praf de copt si sare si mixati la viteza mica pana ce aproape se incorporeaza.
Omogenizati cu o spatula de silicon.
Puneti cate 1 lingurita de aluat in tava de copt, la distanta de 4-5 cm.
Turtiti usor cu dosul unei linguri.
Dati la cuptor 9-10 minute.
Lasati biscuitii sa se raceasca de tot in tava inainte de a-i depozita intr-un recipient etans.
Foto: Flickr
Pofta buna!