Site coolinaria.ro

Biscuiti de casa Bradut


Completati desertul de Craciun, pe langa traditionalul cozonac, cu biscuiti de casa deliciosi in forma de bradut!

Biscuiti de casa Bradut

Ingrediente:
  • 315 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 175 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 2 oua
  • 2-3 ml esenta de vanilie
Mod de preparare:
Cerneti faina cu praful de copt si sarea intr-un castron.
Separat, frecati untul cu zahar, adaugati ouale si vanilia si mixati.
Adaugat treptat ingredientele uscate si mixati pana se omogenizeaza.
Inveliti aluatul obtinut in folie alimentara si dati la rece peste noapte.

Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius.
Intindeti aluatul de 3 mm grosime si decupati-l cu forme bradut.
Dati la cuptor 6 minute.
Lasati biscuitii sa se raceasca in tava si ornati-i dupa bunul plac.

Foto: Flickr


Pofta buna!