Crutoane cu usturoi
Incorporati usturoiul intr-un mod discret la Masa de Revelion, aromand cu el crutoane.
Ingrediente:
- 60 ml ulei de masline
- 2 catei de usturoi, curatati si feliati subtire
- 3 felii groase de paine, taiate cubulete
- sare si piper
- ierburi (patrunjel, busuioc...)
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Tapetati o tava cu hartie de copt.
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu.
Adaugati feliile de usturoi si gatiti-le la foc mic pana se rumenesc.
Luati de pe foc si aruncati usturoiul.
Dati cubuletele de paine prin uleiul aromat si intindeti-le intr-un singur strat in tava de cuptor.
Aseonati cu sare, piper si ierburile preferate.
Dati la cuptor 20-30 de minute, pana ce crutoanele devin crocante.
Foto: Flickr
Pofta buna!