Serviti aceste delicioase crochete cu salata verde si maioneza cu usturoi.
Incingeti un strat de 2,5 cm de ulei de masline in friteuza la 180 grade Celsius - nu lasati sa fumege!
Fierbeti orezul neclatit timp de 20 de minute.
In ultimele minute de fiert, adaugati dovlecelul ras, ambele tipuri de branza (parmezan si crema), carnea gatita tocata si ouale fierte tocate.
Amestecati bine si presarati faina peste amestec. Asezonati cu sare si piper.
Omogenizati si luati amestecul de pe foc. Lasati sa se raceasca pana ajunge la o temperatura la care puteti manevra compozitia.
Bateti un ou intr-un castronel.
Luati cate o lingura din compozitie, modelati-o intre palme si dati-o prin oul batut, apoi prin pesmet.
Prajiti crochetele in friteuza in mai multe transe, aproximativ 4 minute pentru fiecare sau pana se rumenesc uniform.
Lasati crochetele la scurs pe prosoape de hartie.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!