Serviti aceasta tocanita de pui cu orez simplu sau paine.
Incingeti un wok la foc mediu.
Adaugati 1-2 linguri de ulei de floarea-soarelui si sotati ceapa pana se inmoaie.
Adaugati bucatile de pui si lasati pe foc pana ce nu se mai vad parti crude.
Deglasati tigaia cu vin de orez si lasati sa se evapore alcoolul.
Adaugati cartofi, morcovi, anason, scortisoara si cuisoare si amestecati.
Turnati in wok 500 ml supa de pui.
Asezonati cu sos de soia si sos de stridii si aduceti la fierbere.
Micsorati flacara si lasati sa fiarba inabusit pana se inmoaie legumele - aprox. 20 de minute.
Adaugati mazarea congelata si lasati pe foc inca 5-10 minute, pana se inmoaie si mazarea.
Asezonati dupa gust cu sare si piper.
Daca e nevoie, ingrosati zeama cu amidon (2 linguri de amidon dizolvate in apa rece).
Foto: Flickr
Pofta buna!