Paste cu branza si ansoa
Serviti spaghete in sos cremos, condimentat cu cele mai apetisante arome: rosii deshidratate, ansoa si capere.
Ingrediente:
- 750 gr spaghete
- ulei de masline
- 6 fileuri ansoa tocate
- 6 rosii deshidratate tocate
- 1 lingura capere
- 2 rosii, curatate de pielita si seminte, taiate cubulete
- 1 ceapa rosie, tocata fin
- 180 gr crema de branza
- frunze de busuioc, pentru decor
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare, incingeti putin ulei de masline si sotati ceapa 2-3 minute, pana se inmoaie.
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Adaugati rosiile peste ceapa si mai gatiti 1 minut.
Adaugati crema de branza si amestecati, apoi rosiile deshidratate, caperele si fileurile de ansoa tocate.
Lasati sa se patrunda amestecul.
Dupa ce sunt fierte spaghetele, scurgeti-le si adaugati-le peste sosul din tigaie, amestecand bine sa se acopere uniform.
Impartiti-le pe farfurii si presarati-le cu frunze de busuioc.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!