Pizza cu branza si pere
Combinatia de mozzarella, gorgonzola si para parfumata transforma aceasta pizza inedita intr-un aperitiv apreciat.
Ingrediente:
- 450 gr aluat pizza (decongelat)
- 120 gr mozzarella feliata
- 1 para, feliata subtire
- 60 gr miez de nuca tocat
- 70 gr branza gorgonzola, maruntita
- 2 linguri arpagic tocat
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius.
Puneti aluatul de pizza intr-o tava de cuptor.
Puneti pe aluat un strat de mozzarella si acoperiti cu un strat de felii de para.
Presarati cu miez de nuca si gorgonzola.
Dati la cuptor 8-10 minute sau pana se topesc branzeturile si se rumeneste usor aluatul.
Scoateti pizza din cuptor, presarati-o cu arpagic tocat si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!