Site coolinaria.ro

Piure de mango cu ceapa


Cantitatile date sunt pentru 4 portii de garnitura, dar se poate servi si pe post de curry impreuna cu orez simplu.

Piure de mango cu ceapa

Ingrediente:
  • 2 mango coapte, curatate si taiate cubulete
  • 1/2 ceapa, curatata si tocata fin
  • sare, dupa gust
  • 2 ardei iuti verzi, feliati rondele
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 200 ml lapte de cocos
  • 1/4 lingurita seminte de fenicul proaspat macinate
  • ulei, pentru prajit
  • 1 ceapa de apa, curatata si feliata subtire
  • 1 ardei iute rosu, feliat subtire
  • 1 lingura seminte de mustar
Mod de preparare:
Puneti intr-o oala cubuletele de mango, ceapa, laptele de cocos, fulgii de cocos, semintele de fenicul macinate, sare si 250 ml apa.
Aduceti la fierbere, dupa care micsorati flacara si lasati se inabuse 15-25 de minute, pana se ingroasa putin compozitia.
Intre timp, incingeti ulei intr-o tigaie, adaugati semintele de mustar si asteptati sa pocneasca.
Adaugati ceapa de apa si feliutele de ardei iute rosu.
Dupa ce se rumeneste usor ceapa, adaugati continutul tigaii peste curry-ul din oala si amestecati.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!