Site coolinaria.ro

Ciuperci cu galbenusuri


Aceasta reteta spaniola versatila se poate servi ca gustare, fel principal sau garnitura.

Ciuperci cu galbenusuri

Ingrediente:
  • ulei de masline
  • usturoi feliat subtire, dupa gust
  • 500 gr ciuperci portobello, feliate
  • un praf de sare
  • 3 galbenusuri batute
  • patrunjel tocat fin, pentru servit
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati usturoiul.
Sotati pana incepe sa se rumeneasca, dupa care adaugati ciupercile si putina sare.
Gatiti 5 minute si preincalziti cuptorul cu rezistenta pornita (grill).
Transferati amestecul de ciuperci intr-o tava de copt si turnati deasupra galbenusurile batute.
Rumeniti 2 minute la cuptor.
Serviti direct din tava, presarand cu patrunjel.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!