Site coolinaria.ro

Pulpa de miel cu fasole


O masa consistenta pentru 2 persoane, in ton cu sarbatorile care se apropie.

Pulpa de miel cu fasole

Ingrediente:
  • 2 pulpe inferioare de miel
  • 300 gr fasole alba, lasata la inmuiat peste noapte
  • 300 m vin rosu
  • 500 ml apa
  • 2 fire rozmarin
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • ulei
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius.
Asezonati pulpele de miel cu sare, piper si rozmarin tocat.
Incingeti putin ulei intr-o tava mare de copt si prajiti pulpele pe aragaz pana se rumenesc uniform.
Adaugati ceapa, usturoi, vin rosu si apa si aduceti la fierbere.
Adaugati fasolea, acoperiti si dati la cuptor 2 ore.
In ultimele 30 de minute de copt, indepartati capacul.

Foto: Flickr


Pofta buna!