Site coolinaria.ro

Chipsuri de branza


Aceasta reteta se prepara cel mai bine cu branza cheddar sau parmezan. Evitati mozzarella pentru ca este prea moale.

Chipsuri de branza

Ingrediente:
  • 230 gr branza cheddar
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Tapetati 2 tavi cu hartie de copt.
Razuiti branza si asezati in tava gramajoare din cate o lingura de cheddar ras, la distanta de 5 cm.
Ar trebui sa obtineti aprox. 18 gramajoare, cate 9 pentru fiecare tava.
Coaceti 10 minute sau pana se rumenesc marginile chipsurilor formate.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca 15 minute inainte de a le desprinde de hartia de copt.
Veti observa ca chipsurile se intaresc pe masura ce se racesc.
Depozitati intr-un container etans.

Foto: Flickr


Pofta buna!