20 de gogosele delicioase cu sos de ciocolata si topping de fistic, alune, fulgi de cocos si bombonele colorate (sprinkles).
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius.
Ungeti cu ulei forma de silicon sau tava pentru mini-gogosi.
Tapetati tava cuptorului cu hartie de copt si asezati deasupra un gratar.
Lasati deoparte.
Intr-un castron mare, cerneti faina cu cacao, zahar si bicarbonat de sodiu.
Adaugati sarea si amestecati.
Adaugati laptele batut si amestecati sa se combine, apoi untul.
Intr-un castronel, bateti ouale cu esenta de vanilie si adaugati-le in amestecul de faina.
Omogenizati, adaugati ciocolata tocata si amestecati.
Umpleti fiecare forma de gogoasa pe 2/3 din capacitate.
Dati la cuptor 8 minute, pe gratarul din tava cuptorului.
Lasati sa se raceasca gogosile in forma 5 minute, apoi scoateti-le pe un gratar.
Topiti fulgii de ciocolata cu 30 ml smantana la baie de aburi.
Daca este prea groasa crema, adaugati si restul smantanii.
Inmuiati fiecare gogoasa in sos si presarati cu topping-urile preferate.
Lasati sa se intareasca ciocolata inainte de a servi.
Foto: Flickr
Pofta buna!