Martha Stewart da un suflu nou nucilor caju, condimentandu-le cu ghimbir, coriandru, chimen si coaja de portocala.
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Tapetati 2 tavi cu hartie de copt si lasati-le deoparte.
Intr-un castron, amestecati nucile caju cu sirop de porumb, pana se acopera uniform. Lasati deoparte.
Intr-un castronel, amestecati sare cu coaja de portocala, ghimbir, coriandru, chimen si boia de ardei.
Presarati aceste amestec peste nuci si amestecati.
Transferati nucile condimentate intr-una din tavile de copt, intinzandu-le intr-un singur strat.
Dati la cuptor 15 minute, pana se rumenesc usor si siropul incepe sa "bolboroseasca".
Mutati-le imediat in cealalta tava de copt, separati-le sa nu ramana lipite si lasati sa se raceasca.
Foto: Flickr
Pofta buna!