Site coolinaria.ro

Miel cu naut si mazare


Cantitatile date sunt pentru 2 portii delicioase, rapide si inedite cu carne de miel.

Miel cu naut si mazare

Ingrediente:
  • 1 conserva naut 400 gr, scursa
  • 1 catel usturoi, tocat foarte fin
  • 30 ml zeama de lamaie
  • 30 ml ulei de masline extra-virgin
  • 4 buc. cotlet de miel
  • 2 pumni de mazare pastai
Mod de preparare:
Puneti la fiert o oala cu apa si sare.
Pastai in robotul de bucatarie nautul cu usturoi si zeama de lamaie.
Adaugati ulei de masline si omogenizati.
Asezonati dupa gust.

Incingeti o tigaie la foc mediu spre tare.
Intre timp, ar trebui sa fiarba si apa din oala.
Puneti pastaile de mazare la fiert, iar in tigaie puneti ulei de masline, asezonati cotletele de miel si gatiti-le 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc usor, cu interiorul inca roz.
Mielul si pastaile de mazare ar trebui sa fie gata cam in acelasi timp.
Scurgeti pastaile.
Impartiti pasta de naut pe 2 farfurii si asezati deasupra cotletele cu pastaile.

Foto: Flickr


Pofta buna!