Site coolinaria.ro

Pateuri cu branza si spanac


O gustare delicioasa, care inlocuieste cu succes produsele de patiserie din comert.

Pateuri cu branza si spanac

Ingrediente:
  • 250 gr spanac baby
  • usturoi, dupa gust
  • 500 gr ricotta
  • 50 gr parmezan ras
  • 4 foi de aluat foietaj, decongelate
  • ulei
  • 1 ou batut
  • sare si piper
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Feliati usturoiul si sotati-l in putin ulei impreuna cu spanacul.
Asezonati cu sare si piper si lasati sa se raceasca.
Amestecati spanacul si usturoiul cu branza ricotta si parmezan.
Taiati foile de aluat la dimensiunea dorita si ungeti-le pe jumatate cu amestecul obtinut.
Impaturiti aluatul si sigilati cu putin ou batut.
Dati la cuptor pana se rumenesc pateurile, aprox. 30-45 de minute.

Foto: Flickr


Pofta buna!