O reteta extrem de simpla, pentru care aveti nevoie doar de aluat de foietaj si crema de ciocolata preferata.
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Intindeti foaia de aluat si taiati-o in doua.
Ungeti o jumatate de foaie de aluat cu crema de ciocolata si asezati deasupra cealalta jumatate de foaie.
Pudrati cu zahar si taiati fasii inguste cu o rola pentru aluat.
Apucati capetele fiecarei fasii si rasuciti de cate ori puteti, pana obtineti o spirala destul de compacta.
Rulati spirala sub forma de colacel si asezati-o in tava tapetata cu hartie de copt.
Dati 10 minute la cuptor la 200 fde grade, dupa care scadeti temperatura la 180.
Mai lasati maxim 5 minute, avand grija sa nu se arda.
Scoateti colaceii din cuptor si lasati-i sa se raceasca pe un gratar.
Foto: Flickr
Pofta buna!