O cina delicioasa in doi poate consta in antricot de vita cu unt si parmezan, pe pat de rucola.
Amestecati untul cu parmezanul ras intr-un castronel.
Asezonati cu sare si piper din belsug. Lasati deoparte.
Asezonati si antricotul cu sare si piper.
Incingeti uleiul intr-o tigaie la foc mediu spre tare.
Puneti antricotul in tigaie si gatiti 4 minute pe fiecare parte. Transferati pe o farfurie.
Adaugati in tigaie, otet, ceapa tocata si zahar brun.
Aduceti la fierbere si lasati sa scada sosul, amestecand in continuu timp de 1 minut.
Impartiti rucola si fasiile de parmezan pe 2 farfurii. Stropiti cu zeama de lamaie.
Feliati friptura si asezati-o pe patul de rucola.
Ungeti friptura cu untul amestecat cu parmezan si stropiti cu sosul din tigaie.
Foto: Flickr
Pofta buna!