Tocati ceapa si curatati capsunile de codite.
Lasati deoparte 2 capsuni pentru decor si feliati-le pe celelalte cubulete.
Incalziti (sau preparati) supa de legume.
Topiti untul intr-o tigaie si sotati ceapa cateva minute, pana se rumeneste.
Adaugati in tigaie jumatate din cantitatea de capsuni tocate.
Dupa cateva minute, mariti putin flacara si adaugati orezul.
Amestecati si mai lasati pe foc cateva minute.
Adaugati vinul si lasati sa se evapore.
Micsorati flacara si adaugati treptat supa de pui, lasand orezul sa o absoarba dupa fiecare adaugare.
Cu 5 minute inainte de a lua mancarea de pe foc, adaugati restul capsunilor si amestecati.
Cand este gata, luati de pe foc si adaugati parmezan, sare si piper. Amestecati.
Acoperiti cu capac si lasati deoparte cateva minute.
Serviti fierbinte, ornat cu felii de capsuni.
Foto: Flickr
Pofta buna!