Site coolinaria.ro

Piept de pui Caprese


Sezonul gratarului ne imbie la preparate sanatoase insotite de salate.

Piept de pui Caprese

Ingrediente:
  • 450 gr piept de pui dezosat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 450 gr rosii cherry, taiate in 2
  • 225 gr mozzarella, taiata cubulete
  • 10 gr busuioc, tocat fin
  • 7-8 ml otet balsamic
  • sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Ungeti tigaia grill cu o lingura de ulei.
Preincalziti tigaia la foc mediu spre tare.
Condimentati bucatile de pui cu sare si piper.
Preparati carnea pe gratar, cate 5 minute pe fiecare parte, sau pana se patrunde bine.

Intre timp, amestecati intr-un castron mare rosiile cu mozzarella, busuioc, o lingura de ulei si otetul balsamic.
Asezonati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti pieptul de pui la gratar cu amestecul de mozzarella si rosii.

Foto: Flickr


Pofta buna!