Piept de pui Caprese
Sezonul gratarului ne imbie la preparate sanatoase insotite de salate.
Ingrediente:
- 450 gr piept de pui dezosat
- 2 linguri ulei de masline
- 450 gr rosii cherry, taiate in 2
- 225 gr mozzarella, taiata cubulete
- 10 gr busuioc, tocat fin
- 7-8 ml otet balsamic
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Ungeti tigaia grill cu o lingura de ulei.
Preincalziti tigaia la foc mediu spre tare.
Condimentati bucatile de pui cu sare si piper.
Preparati carnea pe gratar, cate 5 minute pe fiecare parte, sau pana se patrunde bine.
Intre timp, amestecati intr-un castron mare rosiile cu mozzarella, busuioc, o lingura de ulei si otetul balsamic.
Asezonati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti pieptul de pui la gratar cu amestecul de mozzarella si rosii.
Foto: Flickr
Pofta buna!